November 23, 2011

Nov 23, 2011: Flagstaff

Afgelopen weekend veel  regen, sinds gisteren weer droog, met blauwe lucht. Gisteren was het om 07.00 uur 3 graad in de trailer, om 12.00 uur was het 22 graad. 
Ik ben bijna klaar met het inpassen van nieuwe tour shots in de bestaande tour video's: Niagara Falls, Bryce New York, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco. En een paar nieuwe tour videos: Kings Canyon, Zion, Grand Canyon in winter, Grand Canyon flight, Route 66, Las Vegas vulkaan.
Hopelijk heb ik ze zaterdag allemaal geupload naar Youtube.

November 16, 2011

Nov 16, 2011: Flagstaff

Ik was van plan weinig te doen, maar het liep anders. Toen ik eergisteren thuiskwam wilde ik wat boodschappen halen, maar mijn auto wilde niet starten. Helemaal dood.

Hele nacht op een oplader gezet en gisterenmorgen weer geprobeerd. Moeizaam. Op starthulp gezet en toen lukte het. Naar Sam's Club gereden en daar bleek 1 van de twee batterijen dood te zijn. Terwijl die werd vervangen, met Marjo en Jose op Skype gekletst en boodschappen gehaald.

Daarna naar de Fry's supermarket (meer boodschappen), bank (deposit), bieb (Summum verslag gemailed), poskantoor (Summum papieren op de post).

Laat in de middag weer thuis, het was 17 graden binnen in de trailer (dank je zon)
S'avonds "Wire in the Blood" episode op DVD gekeken.

Vanaf 21.00 uur cirkelde een helicopter boven het deel van de valley waar ik woon.
Om 22.00 uur werd er op de deur geklopt: Een Highway patrol officier met machine geweer op zijn rug. Of ik iemand gezien had, "Nee dus" en als ik iemand zou zien dat ik 911 moet bellen. Oh, en de deur op slot houden. (Er was iemand aangehouden op de snelweg en die had het op een rennen gezet door het bos heen, getazerd en door het prikkeldraad gelopen).
Samen met de officier naar het huis gelopen, op de deur gebonst: Toad kwam omlaag met een revolver in zijn hand (alleen hij en de twee jongste dochters waren thuis). De officier controleerde met getrokken pistool de garage. Niemand.
Toen de officier weg was, met Toad en dochters thee gedronken en heb ik nog een geweer geleend. Daarna met geweer terug naar mijn trailer en gaan slapen. De deur op slot.
Vanmorgen stond er niets in de krant. Een jaar geleden is dit ook al een keer gebeurd.