December 31, 2012

Dec 29, 2012: Den Haag-Amsterdam-Gouda-Den Haag

Een dagje uit, met een kaart voor de trein.
Een minireunie in Amsterdam. Ik had een muts meegenomen en wanten en een regenjas, alles in een linnen tas. Je weet het in Nederland nooit. En ja hoor, alles niet nodig. De zon scheen de hele dag, in Amsterdam voelde het aan als voorjaar.
Een fiets gehuurd bij MacBike. (rood), 3 uur voor 7 euro.
Ik wilde naar de Esmoreitstraat in Bos en Lommer en daar via het Rembrands park via het Vondelpark terug naar het Centrum. Alles ging goed, leeker gefietst via de Admiraal de Ruijterweg tot het Rembrandspark. En daar wis ik de weg niet meer. Dan maar richting Albert Cuyp. De Marnixstraat herkende ik en het Overtoom en de Utrechtse Straat, verder weinig.
Oud Hollandse pakhuizen
 Station in de verte.
Albert Cuyp vond ik niet veel meer aan. Het was heel druk in de stad met vooral Franse toeristen. S'middags verder naar Gouda. Kaasstad. Kijk, hieronder zie je dat. Hier was het ook druk
 Markt op het stadhuisplein.
 
 Vlak voor het donker werd kwam ik terug aan in Den Haag.

December 28, 2012

Dec 28. 2012: Den Haag

Vorige week zaterdag wezen joggen. Voorzichtig, 20 minuten. Laatste 10 minuten strakte in rechter bovenbeen en knie holte. S'avonds ook en de volgende dag wat pijn in rechter knie.
Dat ging allemaal weer weg de volgende dagen. Gisteren weer joggen. Nu 30 minuten. Laatste 5 minuten aleen strakte in rechter dijbeen.
Vandaag alle strakte weer weg, en geen pijn in knie......
10 januari voor 3 weken naar Griekenland (Athene). Met Transavia. Film camera gaat mee.

December 26, 2012

Dec 26, 2012: Den Haag

Gisteren kerst gevierd bij de vriendin van mijn broer.
Met de tram, die naast de deur stopt naar het station waar ik op een adere tram overstapte die ook voor de deur stopte. 15 minuten onderweg. Nog wat foto's gemaakt.

Neven en kleinkind waren er ook.
Het was gezellig. Mens erger je niet gespeeld, ik was een team met kleinkind en wij wonnen....

December 21, 2012

Dec 21, 2012: The Hague

Twee dagen met de trein van Groningen naar Den Haag gegaan. Logeren bij mijn broer. Kerst is in aantocht
In Groningen

en Den Haag

Merry Christmas



December 6, 2012

Dec 06, 2012: Groningen

Gisteren was het Sinterklaas (Saint Nicolas) avond. Niks van gemerkt. Overdag was natte sneeuw. Maar vannacht echte!
 Grappig, vorig jaar in Flagstaff was de eerste sneeuw ook op 6 december.

Knie update: Ik kan nu met 80 procent trap op en af. Ben met oefeningen bezig, wat schraalheid in mijn knie daarna, maar dat is de volgende morgen verdwenen. 

December 2, 2012

Dec 02, 2012: Groningen

Knie geblesseerd.
Ik had in Flagstaff al last gehad, maar ik dacht dat het weer genezen was. Vorige week zondag hard gelopen. En terug bij het huis had ik wat last. Toen ik de trap wilde oplopen merkte ik het goed, rechts kon ik geen gewicht op mijn been zetten. Als ik stond was er geen stabileit in mijn knie, steeds het gevoel dat onder en boven been met elastiekjes verbonden waren. Waarschijnlijk kruisband, maar hoe ernstig, hopelijk niet helemaal gescheurd....
Hoe is het nu?
Ik kan trap op 30 procent belasten. Wandelen gaat goed, moet wel mijn voet recht naar voren zetten en meer aandacht geven dan links met de wandel beweging.