April 25, 2013

Apr 25, 2013:Flagstaff

Met mijn been is het weer wat beter: geen pijn meer, en sinds gisteren is mijn rechterkuit ook niet dikker meer dan de linkerkuit. Wel stijver en een gevoel van spanning.
Vanmorgen vlucht geboekt voor 8 mei, Phoenix naar San Francisco. 9 mei komt de Fox Tour aan (FNL, 12 dagen). Minibus.
De aansluitende duitse tour gaat niet door.....
Hier de link voor mijn calendar: http://www.hansswets.com/Files/calendar.pdf 

April 20, 2013

Apr 20, 2013: Flagstaff

Ik heb een bloed klot in een ader in mijn rechter been, waarschijnlijk het gevolg van mijn ren ongeluk vorig jaar oktober (daarna weer lang zitten in een tourbus, lange vlucht naar Nederland)
5 april werd ik s'nachts wakker met een kramp in mijn rechter kuit, die niet meer wegging. Ik kon overdag niet meer lopen en staan.
7 april naar het ziekenhuis gegaan waar ik een ultrasound test kreeg en daar vonden ze "deep vein thrombosis".
Iedereen heel bezorgd en ik wer overal in een rolstoel heen gereden. Blood testen, en medcijnen gekregen om mijn bloed te verdunnen. Ze wilden me in het ziekenhuis houden, maar ik kon ze overtuigen dat ik de medicijnen thuis kon innemen en dat ik mijn rechterbeen hoog zou houden. (als de bloed klot door mijn lichaam "reist" kan het inj mijn hersens, hart of longen komen en dat is gevaarlijk).
De afgelopen  tijd vaak blood testen gehad om de dosering juist te krijgen van de bloedverdunner pillen. De bloed klot moet mijn lichaam, over tijd, zelf oplossen. Sinds een dag of vier gaat het wat beter. Rekening van het ziekenhuis gekregen.... Veel geld.....Ik ga toch maar aan het werk op 8 mei. (3 tours achter elkaar).

April 1, 2013

April 01. 2012: Flagstaff

Al een tijdje geen blog geplaatst. Nog steeds in Flagstaff. Al meer dan een maand zon hier. Ik weet het, bij jullie niet....
Veel lezen en klussen in/bij het huis. Kleine auto reparatie (Spiegel en starter solenoid). 10 april ga ik een paar dagen naar het Navajo reservaat en Gallup. Verder geen nieuws.