November 27, 2010

Flagstaff, Nov 27, 2010

Heb je interesse waar en hoe ik woon? Zo dus.
Dit is mijn trailer, officieel heet het een RV (recreational vehicle) ook wel een fifth wheel genoemd.
Uitzicht vanaf de trailer: de berg
en het huis van mijn vrienden
Het huis heeft 2 verdiepingen, van houten boomstammen (uit Canada) gemaakt, een grote "Log Cabin".
Voordeur
Een grizzly beer in de woonkamer (In 1995 in Alaska geschoten)
mountain lion, hert en edelhert

November 22, 2010

Flagstaff, Nov 22, 2010

Zaterdagavond begon het met regen, afgewisseld met hagel, zondag overdag  regen, hagel en natte sneeuw, en zondag nacht is er 2 centimeter droge sneeuw gevallen.
Vorig jaar was de eerste sneeuwval op Nov 18. Alle stoelen die buiten staan had ik een paar dagen geleden afgedekt met zeilen. 
Vannacht goed geslapen. Ik had vorig jaar auto geluid van de snelweg opgenomen, maar nog niet gebruikt) . Ik heb een audio file gemaakt van 30 minuten en die laat ik als "repeat de hele nacht afspelen. Het geluid is verkeer van ver weg, waardoor (net als in een vliegtuig) ik niet het gevoel heb dat ik in een gesloten ruimte zit.

November 17, 2010

Flagstaff, Nov 17, 2010

Het blijft mooi  weer. Afgelopen weekend voor het eerst in 2 jaar mijn professionele video apparatuur gebruikt. Ik moest eerst alle batterijen opladen, kijken of alles nog werkte en of ik zelf nog wist hoe.  2 camera's, video mixer en live recording naar mijn laptop. Ja hoor. no problem. Ga hier naar toe voor het resultaat: http://hansswets.com/Videos/Blacksmith%20of%20Brandywine/index.html.
Ook wat werk gedaan aan mijn http://www.hansswets.com/  site. Nieuwe links: Photo's, Video's.

November 8, 2010

Flagstaff, Nov 08, 2010

Het is een maand geleden dat ik naar de blog gekeken heb, even wat afstand genomen. Het is 10 dagen heel mooi weer geweest in Flagstaff, maar er staat sinds gisteren een harde noordwest wind. Vorig jaar viel de eerste sneeuw november 18, zover is het nog niet. Ik heb op de video pagina links gezet voor de nieuwe versies van Washington, Niagara, New York en San Francisco (uitgebreid met nieuwe opnames), en een nieuwe video over oost Canada (Montreal, Ottawa, Quebec).
Ik ben de trailervloer aan het lakken, 3 lagen. Vanmorgen de tweede laag, nou moet ik het huis weer uit tot vanavond. Vertraging bij de tandarts, vandaag weer kontrole, waarom de linker stift speling heeft. Verder ben ik bezig om opnames die ik gemaakt had op het navajo reservaat in dv formaat om te zetten naar HD Divx.