February 23, 2011

Nieuwe Kaarten en Routes

Ik heb de kaarten en routes uitgebreid. Nu ook de oostkust USA en wat van oost Canada. Klik op de Itineraries en Kaarten links op mijn website.

February 21, 2011

Flagstaff, Feb 21, 2011

Winter is weer terug.
Het begon 3 uur s'nachts op vrijdag, eerst met hagel en het heeft doorgesneeuwd tot zondagavond 18.00 uur.  20 centimeter, meer dan de storm in december.
Veel sneeuwgeruimd, en zondagmorgen, terwijl het sneeuwde, hardgelopen. Alles wit and still, geen mensen te zien.
Vannacht voor het eerst een uil gehoord.

February 17, 2011

Flagstaff, Feb 17, 2011

Na 2 weken zonnebaad weer, wolken en harde wind vanuit het westen. Een pacific storm die veel regen brengt rond San Francisco, maar ook deze kant op komt, vooral op zaterdag naar zondag word er regen in Phoenix en sneeuw in Flagstaff verwacht. Mijn vrienden hebben een 2000 liter tank met (Red dye) diesel gevuld. Daar mag je eigenlijk niet op de weg mee rijden. Er is wel sales tax op betaald, maar geen wegenbelasting. Dat scheelt het volgende: de Red dye = $3.10, by Fry's supermarkt (goedkoopste in de stad) was het gisteren $3.45 en het gaat nog verder stijgen.

Microsoft  heeft net Internet Explorer 9 gelanceerd. Verder niets nieuws hier in Flagstaff. De foto is van 4 jaar geleden, filmen in Albuquerque. Native American Awards.